פורום אקטואליה
 נושא חדש  |  חזור למעלה  |  עבור לנושא  |  חיפוש  |  התחברות   הודעה קודמת  |  ההועדה הבאה 
 Re: בדה בלמונה- מי יודע?
מחבר: מזל 
תאריך:   08/10/11     23:46

גמר חתימה טובה ושתהיה שנת גאולה אמן.

בידה בלמונה נהגו לאכול לאחר צום הכיפורים, אם הבנתי נכון מההוריםץ

המתכון: לבשל עוף במים, לאחר הוצאת העוף רצוי לסנן ולקרר.
יש לקחת שני בצים [תלוי בכמות המרק , מינמום שתים כדי שתורגש הביצה] לקשקש אותם ולהוסיף אותם
למרק הקר[חייב להיות קר] להוסיף מלח שמן לימון לפי הטעם, ולהמשיך לבשל כמה דקות שירתח מעט
ולבשל עוד כמה דקות.

אם הכנת את ה מתכון הייתי שמחה לשמוע את התגובה לי אין אומץ להכין דבר כזה.

 הגב להודעה זו  |  רשימת הפורומים  |  מצב שטוח   נושא חדש  |  נושא ישן יותר 

 נושאים מחבר  תאריך




הפורום פועל במתכונת ארכיון.
לא ניתן להוסיף תגובות חדשות.